Csillagos Unikornis organikus gumicsörgő pamut farokkal

Ár: 5 990 Ft

A Mesekollekciónk ez a varázslatos karaktere szerves természetes gumiból, kézzel festett vízalapú festékből és organikus szövet farokból készül. Az apró kezek számára könnyen megfoghatóak. Megrázva gyengéd hangot ad ki, amely megnyugtatja a kicsiket. Pamut farkában elhelyezett csörgő papír segít a kicsiknek felfedezni érintés- és hangérzetüket.

10 készleten

Cikkszám: 95601 Kategóriák: , , , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Méret: 13cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 95601

Jellemzők: A játék tiszta organikus természetes gumiból és organikus pamutszövetből készül. Minősített, nem mérgező, BPA-, ftalát- és PVC-mentes.

Anyagok: Tiszta szerves természetes latex, 100% pamut

Termékápolás: A teljes mosási utasításokat lásd a termék címkéjén. Könnyű tisztításhoz törölje le a játék felületét szappanos vízzel és nedves ruhával, szárítsa meg levegőn, és engedje, hogy a játékok belsejében lévő nedvesség is kiszáradjon. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink