Wallace a medve játék, gumi fejjel, organikus gumiból és pamutból

Régi ár: 6 390 Ft Új ár: 4 490 Ft

Organikus gumi és organikus pamut játék.

5 készleten

Cikkszám: 72102 Kategóriák: , , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Wallace a maci. Organikus  gumi feje ideális a gyermekek fogzási időszakában. Puha teste ideális az ölelgetésre.

Méret: 21 cm x 12 cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 72102

Jellemzők: ideális fogzáshoz, teljesen természetes gumiból készült, tanúsítottan nem mérgező, BPA mentes, Ftalát és PVC mentes. Úgy tervezték, hogy könnyen megfogható legyen.

Alapanyag: Tiszta, organikus gumi és 100% organikus pamut

Termékápolás: A teljes tisztítási utasítások a termék címkéjén. Gyors tisztításhoz szappanos vízzel és nedves ruhával törölje le a termék felületét. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink