Fizetés és szállítás

Szállítási módok

A megrendelt terméke(ke)t vagy az GLS futárszolgálat szállítja ki és kézbesíti a Vásárló által megadott szállítási címre. Az Üzemeltető kizárólag magyarországi címre kézbesítteti a termékeket a jelen ÁSZF szerinti szállítási díjakon. A kézbesítés részletes feltételeire a Futárszolgálatok általános üzleti feltételei és az adatvédelemre vonatkozó szabályai irányadóak.

Az Üzemeltető a rendelések feldolgozását munkaidőben folyamatosan végzi, az adott munkanapon 10:00-ig visszaigazolt rendelések jellemzően 5 munkanapon belül kerülnek átadásra a Futárnak annak érdekében, hogy a kézbesítés minél hamarabb megtörténhessen. Az adott munkanapon 10:00 után visszaigazolt rendeléseket jellemzően 5 munkanapon belül kerülnek átadásra a Futárnak.

Ingyenes szállítás 20 000 Ft vásárlás felett!

Szállítási mód Szállítási díj
GLS futárszolgálat, előre fizetés banki átutalással 1450 Ft
GLS futárszolgálat, PayPal fizetéssel 1450 Ft
GLS futárszolgálat, utánvétel   20.000,-Ft-ig 1550 Ft
Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink