Tara a kacsa organikus pamut csörgő

Ár: 3 990 Ft

Tara a kacsa puha csörgő játék. Tara imádja a babákat, ami miatt ez a legtökéletesebb játék a kicsi számára.

2 készleten

Kategóriák: , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

  • Puha organikus szövet élénk sárga színben
  • Aranyos kis csokornyakkendő
  • Ideális forma a kis kezek számára

Méret: 13cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 74243

Jellemzők: Organikus. Minősített, tanúsítottan nem mérgező, BPA-, ftalát- és PVC-mentes. Úgy tervezték, hogy apró kezek könnyen megtudják fogni.

Termékápolás: A teljes mosási utasításokat lásd a termék címkéjén. Könnyű tisztításhoz törölje le a játék felületét szappanos vízzel és nedves ruhával, szárítsa meg levegőn, és engedje, hogy a játékok belsejében lévő nedvesség is kiszáradjon. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink