Ethan a sündisznó organikus rágóka és csörgő játék

Ár: 4 590 Ft

Meiya és Alvin új barátja Ethan a sündisznó.

10 készleten

Cikkszám: 75313 Kategóriák: , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Ethan szerves, természetes gumitesttel érkezik, amely egy csörgőt tartalmaz. Kombinálja a hangos játékok előnyeit egy barátságos kinézettel a kényelem és a nyugalom érdekében. Könnyen megfogható a kis kezek számára.

A hangos játékok mint például a csörgők stimulálják a babákat, amikor felfedezik érzékeiket. A hang létrehozásával gyermeke elkezdi tanulni az ok-okozati összefüggések alapvető tanulságait.

Méret: 10cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 75313

Jellemzők: A játék tiszta organikus természetes gumiból és pamutszövetből készül. Minősített, nem mérgező, BPA-, ftalát- és PVC-mentes.

Anyagok: Tiszta szerves természetes latex

Termékápolás: A teljes tisztítási utasítások a termék címkéjén. Gyors tisztításhoz szappanos vízzel és nedves ruhával törölje le a termék felületét. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink