Bio elefánt rágóka, természetes gumiból

Ár: 3 890 Ft

-Strukturált felület az iny masszazsához,puha és egyszerű megfogni, BPA-, Phthalate-, szilikonmentes,színezékanyagmentes,elősegítia finom motoros kézségeket és a csecsemő érintésének érzését,anyaga természetes gumi

Elfogyott

Cikkszám: 639-00 Kategóriák: , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

A bio rágócskakarikáink ideális kísérőik a csecsemők fognövekedésének.Természetbarátok és 100% természetes gumiból készülnek.A természetes gumit a Hevea gumifából nyerik, ami délkelet-Ázsiában nő.A kialakításának köszönhetően eléri a metsző-,szem-,és hátsófogakat.Különösen könnyen hajlítható és puha.A rágóka súlya és a gyermekbarát forma lehetővé teszik, hogy a babák különösen könnyen kezükben tarthassák. A bio rágóka természetes gumiból készül, károsanyag- és szilikonmentes és kémiai lágyítóktól mentes.

Kérjük vegyék figyelembe , hogy a rágóka 100% természetes gumiból készült.A rágóka felülete enyhén olajos, ezért használat előtt meleg vízzel öblítse le.A természetes gumi illata idővel elillan és teljesen ártalmatlan.Idővel a rágóka besötétedhet.

Egyes babáknál válthat ki allergiás reakciókat a természetes gumi, ebben az esetben ne használja tovább.Szülői felügyelet mellett ajánlott használata.Különös figyelmet fordítsanak óvatos használatára, ha a baba első fogai megjelentek.A rágókákat ne tegyék mélyhűtőbe.

A terméket ne főzzék ki, mikrohullámú készülékbe vagy gőzsterilizáló készülékbe kérjük ne tegyék.Mosogatógépbe ne tegyék a terméket és erős tisztítószert ne használjanak a tisztításához.Erős napsugárzástól óvja.

 

 

EcoKids Webáruház
Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket