Az első sarkvidéki pingvinem – organikus gumi rágóka, csörgő és fürdőjáték

Ár: 4 990 Ft

HAMAROSAN!

4 készleten

Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Ez a szuper aranyos játék a téli csodavilág kollekcióból érkezett, hogy kényelmet és örömet nyújtson a fürdés és az alvás idején. Zárt csörgőt tartalmaz, amely stimulációt és kényelmet biztosít minden újszülött számára.

Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 94304

• Minősített szerves természetes gumiból készült

GOLS (Global Organic Latex Standard) minősítéssel

• Könnyen fogható kis kezekhez.

• Szórakoztató aranyos karakter, melyet a kisgyermekek és a csecsemők imádni fognak.

Termékápolás: A teljes mosási utasításokat lásd a termék címkéjén. Könnyű tisztításhoz törölje le a játék felületét szappanos vízzel és nedves ruhával, szárítsa meg levegőn, és engedje, hogy a játékok belsejében lévő nedvesség is kiszáradjon. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963. Kérjük, őrizze meg az információkat későbbi hivatkozás céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, tartozékot és rögzítőelemet, mielőtt ezt a terméket gyermekének adja.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink