Alvin az elefánt organikus puha csörgő és rágóka

Ár: 5 290 Ft

HAMAROSAN!

5 készleten

Cikkszám: 78104 Kategóriák: , , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

A csörgés számos előnnyel jár a csecsemők számára. Könnyen fogható szövetgyűrűje segíti a baba megragadását. Csörgése ok -okozati lecke. Szerves természetes gumi feje ideális a fogzáshoz.

Méret: 13 cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 78104

GOLS (Global Organic Latex Standard) minősítéssel

Termékápolás: A teljes mosási utasításokat lásd a termék címkéjén. Könnyű tisztításhoz törölje le a játék felületét szappanos vízzel és nedves ruhával, szárítsa meg levegőn, és engedje, hogy a játékok belsejében lévő nedvesség is kiszáradjon. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963. Kérjük, őrizze meg az információkat későbbi hivatkozás céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, tartozékot és rögzítőelemet, mielőtt ezt a terméket gyermekének adja.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink