Mózes kosár Grace babával, cumisüveggel és takaróval

Ár: 11 290 Ft

A Mózes kosár tartalma egy Grace baba takaróval és üveggel ellátott hordágyban. Grace tökéletes első baba egy kisgyermek számára, mivel puha, ölelgethető és remek társaság. Amikor álmos, akkor ágyba helyezheti a saját kosarába és betakarhatja egy hangulatos babatakaróval. A hozzá járó cumisüvegből pedig etetheti.

10 készleten

Cikkszám: 6200 Kategóriák: , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

4 részes szett: baba, kosár, takaró és cumisüveg

Méret: 28cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 6200

Jellemzők: Puha testű baba plüss hajjal, hímzett arcvonásokkal.

Anyagok: 100% pamut test és ruházat.

Töltelék: 100% -ban újrahasznosított PET palack szál.

Termékápolás: A teljes tisztítási utasítások a termék címkéjén. Gyors tisztításhoz szappanos vízzel és nedves ruhával törölje le a termék felületét. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink