Joe organikus fiú baba, kék kantáros nadrágban Dobozban

Ár: 9 690 Ft

Joe egy puha fiú baba, és ő a klassz gyerek. Vidám és szerethető, divatos denim kantáros nadrágot visel sapkával, cipővel, fehér zoknival és fehér pólóval. Joe felöltözött és készen áll egy kalandokkal teli napra.

10 készleten

Cikkszám: 6800 Kategóriák: , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Méret: 35cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 6800

Jellemzők: Puha testű rongybaba hímzett arcvonásokkal és nyomtatott ruhákkal.

Anyagok: 100% pamut jersey, 100% nyomtatott jersey, 100% poliészter puha boa.

Termékápolás: A teljes mosási utasításokat lásd a termék címkéjén. Könnyű tisztításhoz törölje le a játék felületét szappanos vízzel és nedves ruhával, szárítsa meg levegőn, és engedje, hogy a játékok belsejében lévő nedvesség is kiszáradjon. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink