Játék mosómedve, organikus gumiból és pamutból

Régi ár: 7 090 Ft Új ár: 3 990 Ft

Organikus gumiból és organikus pamutból készült.

10 készleten

Cikkszám: 80014 Kategóriák: , , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Organikus gumiból és organikus pamutból készült. A kis mosómedve, rágóka és játék a kicsik számára.

Méret: 15 cm x 12,5 cm
Ajánlott kor: 0+ hónap
Cikkszám: 80014

Jellemzők: ideális fogzáshoz, teljesen természetes gumiból készült, tanúsítottan nem mérgező, BPA mentes, Ftalát és PVC mentes.

Alapanyag: Tiszta, organikus gumi és 100% organikus pamut

Termékápolás: A teljes tisztítási utasítások a termék címkéjén. Gyors tisztításhoz szappanos vízzel és nedves ruhával törölje le a termék felületét. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink