B.TOX Ránctalanító Éjszakai Krém

Ár: 9 900 Ft

Kiemelkedően értékes és forradalmi hatóanyagokban gazdag formulájának és magas hatóanyag tartalmának köszönhetően erőteljes ránctalanító hatást nyújt,
feszesíti a bőrt.

A benne található multi-peptidek (Syn-ake, Argirelin) éjszakai használata során látványosan csökkentik a kialakult ráncokat. Kollagén tartalma segítségével ugyanakkor puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt, a benne található hyaluronsav pedig gondoskodik a bőr feszességének, rugalmasságának megőrzéséről,
folyadékmegőrző képességének megtartásáról.

Az éjszakai „botox hatású” krém használata azért
kiemelkedő hatékonyságú, mert úgy tudnak dolgozni a benne lévő hatóanyagok, hogy az arc pihen,
nincsenek mimikai mozgások.

1 készleten

Kategóriák: , , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Syn-Ake® 4%btox
a botox természetes alternatívája, tulajdonképpen egy „lágy botox”. A templomi viperák mérgének idegbénító összetevőjét (botoxot) utánzó szabadalmaztatott hatóanyag működési elve, hogy visszafogja az arcizmok összehúzódását, leblokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, és ezáltal csökkenti az arckifejezések által okozott ráncok kialakulását, illetve azok mélyülését. Használatától a bőr látványosan kisimul.

A botox méltó vetélytársának tartott SYN®-AKE alapú arckrémünk óriási előnye, hogy hatása akkumulatív, azaz hatékonysága a napi használattal egyre csak növekszik, nem pedig egy látványos kezdeti hatás után fokozatosan csökken. Arról már nem is beszélve, hogy a botox injekciók toxikus anyagai a májban lerakódnak, míg a biokémiai eljárással előállított Syn-Ake peptid a szervezetből folyamatosan kiürül, és nem károsítja azt.

További előnye még, hogy nem a bőrfelszín alá kerül injekció segítségével a hatóanyag, hanem megfelelő vivőanyagok segítségével a bőr felszínét krémezzük vele, ott felszívódik, majd jut a bőr alsóbb rétegein keresztül a mimikai izmokhoz. Olyan módon működik, mint a botox: ellazítja az izmokat és ezáltal csökkenti a ráncokat, de mégsem kell rendszeresen megszúrni az arcbőrt.
Hivatalos nevén a Syn-Ake-et dipeptid-diamino-butiroil-benzil-amid-diacetátnak nevezik.

Argireline
(Acetyl Hexapeptide-8)btox

6 aminosavból álló fehérjelánc, mely szintén tű használata nélkül éri el a „botox hatást” minden káros mellékhatás nélkül. Gátolja az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelét, ezáltal a kezelt területen – rendszeres alkalmazással – akár 60%-kal is csökkenhet a ráncok mélysége.

Lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően, üde és természetes külsőt eredményez, túladagolni lehetetlen, így a mimikai művi hatás kizárt.

Hatását a synapszis hézagban fejti ki az által, hogy az izom receptorokhoz kevesebb ACH jut el. Ezért az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak és a ráncok környékén a bőrszövet kisimul.

Az Argireline természetes úton segít leépíteni a ráncokat, és véletlenül sem bénítja az izmokat. A regenerálódást és a bőr kisimulását a termék további hatóanyagai szintén segítik. Így érhető el a tökéletes ránckisimítás, biztonságosan, kockázat nélkül.

Kollagén
bőrünk 75%-át alkotja kollagén, mennyisége az idő előre haladtával viszont sajnos fokozatosan csökken. A kollagénes arckrémek használatával azonban sokat tehetünk bőrünk fiatalos megjelenéséért (strukturális szerkezetét javítja, felületét szilárddá és puhává varázsolja). A kollagén valójában a bőr feszességének és hidratáltságának fenntartásáért felelős, csökkenti a látható ráncok mélységét és megelőzi a bőr megereszkedésének kialakulását.

Egy jól kiválasztott kollagén tartalmú arckrém segít helyreállítani a bőr tömörségét. Érdemes azonban mindig olyan kollagén tartalmú arckrémet választani, amely hyaluronsavat is tartalmaz.
A hyaluronsav szintén a bőr simaságát és feszességét támogatja, úgy, hogy nagy mennyiségű vizet köt meg, azaz kiválóan hidratál.

Hyaluronsavbtox
egy ismétlődő egységekből álló cukormolekula (glükozaminoglikán, GAG). A szervezet egyik természetes építőeleme, és a testet behálózó szövetekben mindenütt megtalálható.
Ez a molekula utánozhatatlanul képes a bőr nedvességmegtartó erejét fokozni. Az összes arcfiatalító összetevő közül ebben ő a legjobb: a saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni. Ezért tökéletes választás az arckrémek hatásának a feltuningolására.

Legyen szó száraz, vagy éppen zsíros bőrtípusról, csakis a kellően hidratált bőr tud egészségesen és fiatalosan működni. A vízhiányos, dehidratált bőr kevésbé puha és rugalmas, a felszínén megjelennek a finomvonalak, vagy szárazságráncok. Ezek ugyan nem valódi, a kollagén-rostok elszakadozása miatt keletkező ráncok, de ugyanúgy évekkel idősebbnek mutatják az arcot. A hyaluron egyik erőssége, hogy ezeket ki tudja simítani, a bőrt feltölti, puhává és rugalmassá teszi.

A hyaluronsav ennél többet is tud: nem csak kiválóan fokozza a bőr saját nedvességmegtartó képességét, ezáltal teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt, de a bőr természetes védőrétegét is erősíti, képes a bőröregedést okozó szabadgyökökkel harcolni, és gyulladáscsökkentő hatása is van.

A hyaluronsav a klasszikus értelemben nem csökkenti a ráncok méretét és mélységét (a meglévő ráncok korrigálására a Syn-Ake és az Argireline képesek). A hyaluron segít hidratáltabbá és egészségesebbé tenni a bőrt, ezáltal simítja a szárazság/vízhiány okozta apró ráncokat, finomvonalakat. A bőr feltöltődik, puhább és rugalmasabb lesz.

Összetevők

tisztított víz, Acetil-Hexapeptide-8 (Argirelin), izopropil-palmitát, jojoba olaj (Simmondsia Chinensis), cetearil alkohol, glicerin, Dipeptide Diaminobutiroyl Benzylamide Diacetate (SYN-AKE), méhviasz, glicerin-sztearát, Aloe Barbadensis, kókusz olaj, sztearil-alkohol, cetil-alkohol, Hyaluronsav, metil-szulfonil-metán, tetra-hexil-decil-aszkorbát (C-vitamin), Kollagén, tokoferol-acetát (E-vitamin), Camellia Sinensis (zöld tea) kivonat, szorbinsav

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink