Whisbear altató nyuszi sírás érzékelővel szürke színben

Ár: 21 900 Ft

Alvás segítő eszköz! 

Nem alszik éjjel a babád? Bármit megtennél néhány óra megszakítás nélküli alvásért?

Kipróbáltátok már a hajszárítót, szagelszívót, porszívót az altatásra? Órákon át autóztatok az éjszakában a picivel? Semmi nem segített?

Nektek a Whisbear altató nyuszira van szükségetek!

1 készleten

Kategóriák: , Gyártó:
Kérdése van?
06 (30) 334-4111

Leírás

Miben más ez a kedves nyuszkó, a többi altató játékhoz képest?

A puha plüss állat belsejében egy olyan kivehető, intelligens készülék van, mely sírásérzékelő szenzorral rendelkezik. Ez az eszköz úgynevezett rózsaszín hangot ad, mely még enyhébb, még finomabb, mint a fehér zaj. A rózsaszín zaj kisbabádat a magzati életére, az anyaméhben hallott hangokra emlékezteti, megnyugtatja őt és megkönnyíti az elalvást.

Bekapcsolás után 40 percig működik folyamatosan, mert általában ennyi idő alatt jut el gyermeked a mély alvás fázisába. A hang lassan, finoman lehalkul és készenléti állapotba áll a készülék. A sírásérzékelővel ellátott eszköz rögtön érzékeli az ébredő babád sírását, nyugtalan mocorgását és automatikusan bekapcsol.  További 20 percig működésbe lép, majd újra készenléti állapotba kerül.

A Whisbear altató nyuszi különlegessége, hogy a mancsaiban biztonságosan bevarrt mágnesek vannak, így könnyedén rögzíthető kiságyra, babakocsira, hordozóra, vagy akár a szülők karjára is.

Prémium minőségű textíliákból, kézzel készülnek Lengyelországban ezek kedves altatójátékok. A nyuszi fülét alkotó mintás textilt, kifejezetten a Whisbear számára tervezték. A lábára arany színű, szív alakú  Whisbear logó van hímezve.  A pihe-puha nyuszika egy bújós játék is egyben.  Ez a nyuszi már újszülött kortól, éveken át kedvenc játéka lehet gyermekednek, melyet később is mindenhová magával vihet.

A Whisbear altató nyuszi gyártója maximálisan bízik csúcsminőségű termékében, így további különlegessége, hogy Örökélet garancia vonatkozik rá, amennyiben regisztrálod a www.whisbear.com oldalon.

Figyelem!

A Whisbear altató nyuszi 3 db AAA elemmel működik, melyeket a termék nem tartalmaz.

Méretek:

Nyuszi: 33x13x16cm

Rózsaszín zaj készülék: 7×2,3cm

Csomagolás: 35x13x23cm

Bemutatkozik az EcoKids webáruház...

Fontos küldetésünknek tartjuk a felnövekvő generáció egészségét, testi és érzelmi fejlődését egyaránt. Áruházunkban kizárólag természetes termékeket találnak, melyek etikusan fenntartható termelésből származnak, környezetbarát és tartós anyagokból, mint például ökopamut vagy természetes gumi, bambusz, fa stb. Egyedi, prémium kategóriás termékeinket több nemzetközi elismeréssel is jutalmazták.

Ismerjen meg minket
Partnereink